Branschvinnare har ordet

Efter så mycket slit under pandemin är det extra roligt att få beskedet att InfoSolutions är en Branschvinnare!

Vi har haft en tillväxt under flera år, men detta år har vi verkligen fått bevisa att vi kan skala upp verksamheten när det är som mest krävande. Pandemin gav oss chansen att få leverera IT till laboratorier för tester i hela landet i en stor kris. Ett enormt bra team, enskilda eldsjälar och riktigt bra partners och leverantörer tillsammans med regioner och myndigheter gjorde det hela möjligt. Med stor stolthet säger jag tack till världens bästa team!

Alex Stendahl

InfoSolutions Sverige AB

– Vi är självklart jättestolta över utmärkelsen Branschvinnare 2022. Vi ser det som ett bevis på att vårt strategiska arbete bär frukt. Vi tror på kraften av teamwork, eller som vi brukar uttrycka det: There is always a ”we” in EWES. Förutom att vi delar med oss av vår kunskap både externt och internt, så arbetar vi smart och med tyngdpunkt på automation och miljö.

Maria Andersson

EWES AB

Det känns stort att få vara den förlängda arm chefer och kontorsansvariga ofta saknar där vi genom stora som små insatser kan hjälpa företag att bli en mer trivsam och attraktiv arbetsplats. Att få bidra till att medarbetare trivs på kontoret är ett ärofyllt uppdrag. Vi tror verkligen på att en ökad trivsel främjar både arbetsvilja och stämning på kontor och om vi dessutom kan skapa mervärde för våra kunder och lösgöra tid till den affärskritiska aspekten av deras verksamhet är vi i mål. Därför känns det extra stort att vi i samband med vårt 10-årsjubileum som bolag, få vara en av de 15% av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen Branschvinnare*.  Vårt uppdrag är att ge verksamheter rätt förutsättningar för att smidigt och effektivt nå dess fulla kapacitet – med denna vinst känns det som att vi är på rätt väg. Tack!

Happy Boss AB

Kalmarföretaget är minst sagt stolta över utmärkelsen.

– Förra året var ett mycket speciellt år med stora utmaningar för vår bransch i och med pandemin. Tack vare att vi är ett bolag med stark lokal förankring och god kunskap om det lokala näringslivet i kombination med den stora koncernens muskler kunde vi snabbt agera och ställa om. Tillsammans med våra kompetenta, engagerade och lojala medarbetare blev det ett framgångsrikt år och vi fortsätter att växa och ser fram emot en spännande fortsättning på 2022.

Annika Lundberg

OnePartnerGroup Kalmar AB

Vi på Coverto är oerhört stolta över utmärkelsen Branschvinnare 2022. Det är ett kvitto på att vårt erbjudande ligger helt rätt i tiden och fortfarande efterfrågades under en pandemi. Trots en tuff pandemi lyckades vi tiofaldiga vår omsättning. Men detta hade vi aldrig lyckats med utan vår personal, våra samarbetspartners och våra leverantörer. Så tack till er alla!

Nu siktar vi mot nya mål!

Elie Abdi

Coverto AB

I morse fick vi roliga och spännande nyheter!!”En branschvinnare är ett företag som slagit den egna branschens snitt i både omsättning och resultat samt har ett positiv resultat”.Vi på  Enspecta AB är stolta över denna utmärkelse och ser det som lite extra glöd att tuffa vidare på ännu kraftigare. Målet är, och har alltid varit, att ha nöjda kunder. Resten kommer av sig själv!På bilden ser ni två superheroes  Ilir och  Yafet 

Oscar Vilas Nilsson

Inspecta AB