Branschvinnare har ordet

”Det är med raka ryggar och stolthet vi tar emot informationen om att vi blivit korade till branschvinnare 2024! Och inte nog med det – det är tredje året i rad. Ingen dålig hattrick, eller hur?

Vi vill tacka alla våra fantastiska kunder som har gjort detta möjligt, samt Branschvinnare för denna fina utmärkelse.”

Kazoku IT startade 2014 ur visionen om att bygga ett entreprenörsdrivet bolag med specialister, där individen och kunden är i fokus. Namnet kazoku är japanska och betyder familj, och det är så vi arbetar tillsammans. Tack vare våra goda interna relationer kan vi alltid erbjuda hela företagets kompetens genom varje individ. Men, det speglar också hur vi samverkar tillsammans med våra kunder, där goda relationer är grunden för att sätta och uppnå gemensamma mål. Vi är det flexibla företaget med både kompetens och hjärta, som består av i särklass Sveriges mest rutinerade och erfarna specialister inom integration.

Hamam Oriental har igen lyckats att få utmärkelsen Branschvinnare 2024.

Det är vi stolta över och tackar alla våra kunder.

Vi på PT Utemiljö AB som varit verksamma sedan 2001 och är glada över att åter igen blivit utnämnda till Branschvinnare inom Mark- och anläggningsarbeten. Vi vill tacka alla våra fantastiska kunder som anförtror oss deras underhållsskötsel.

Varm tack till alla er som gjort detta möjligt från oss på PT Utemiljö AB

Det är med stolthet och en stor glädje som jag tar emot utmärkelsen som Branschvinnare för mitt företag. Att få bekräftelse på att jag inte bara har hållit jämna steg med min bransch utan överträffat dess förväntningar är en oerhört betydelsefull och inspirerande bedrift. 

Genom att överskrida både omsättnings- och resultatmål har jag inte bara visat förmågan till anpassning i föränderliga marknadsförhållanden, utan också förmågan att innovativt och proaktivt forma framtiden. 

Joakim Lidbäck Lagom Design AB


Vi är stolta branschvinnare!

Fantastiskt kul att på bara några år gå från 2 till 13 medarbetare.

Priset går till alla i teamet som jobbar engagerat och dedikerat för att skapa nya kunder och affärer med Google som affärskanal. Tack för denna utmärkelse det värmer för oss alla.

VD & Grundare / Nicklas Sångberg


Vi på Städsällskapet tar emot denna utmärkelse från Branschvinnare med ödmjukhet och tacksamhet. Vi har under 25 års tid ägnat oss åt miljövänlig städning då vi vet att en ren arbetsplats skapar en trivsam arbetsmiljö och även bidrar till en förbättra allmän hälsa. Att kombinera service och renlighet med ett minskat klimat avtryck tror vi är rätt väg framåt och ett viktigt mål för framtids tänkande företag.  Varmt tack till våra fantastiska kunder och leverantörer som gjort detta möjligt.  VD Jennifer Hopper Lind och Medarbetare


Upptäck Vasaboden – Din expert på företagspresenter och idrottspriser 

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Branschvinnare 2024! Denna utmärkelse bekräftar vår strävan efter excellens och vårt engagemang för att leverera högkvalitativa produkter och tjänster.

Vasaboden är en av Sveriges ledande leverantör av högkvalitativa idrottspriser och företagspresenter. Med över 40 års erfarenhet inom branschen är vi stolta över att erbjuda ett brett sortiment av priser, gravyrtjänster och profilprodukter som garanterat imponerar. 

Varför välja Vasaboden? 

Skräddarsydda idrottspriser: Oavsett om det är för den årliga fotbollsturneringen, skolmästerskapen eller den lokala löptävlingen, har vi idrottspriser som passar alla behov. Våra priser är av högsta kvalitet och kan anpassas med gravyr för att göra varje trofé unik och minnesvärd.

 Exklusiva företagspresenter och företagsawards: Imponera på dina kollegor och kunder med exklusiva företagspresenter och företagsawards. Vi erbjuder allt från eleganta graverade skyltar till specialdesignade kläder med tryck. Våra företagsawards är perfekta för att visa uppskattning för årets säljare och årets medarbetare. De flesta av våra glas och kristallawards lasergraveras direkt i glaset, vilket ger ett mycket exklusivt resultat.

 Snabb och tillförlitlig leverans: Vi förstår vikten av att få dina produkter i tid. Med våra egna gravyr- och brodyrmaskiner kan vi garantera snabb och pålitlig leverans, utan att kompromissa med kvaliteten. 

Våra Tjänster

Graverade skyltar: Perfekta för både kontor och evenemang.Profilprodukter:  Kläder med tryck som representerar ditt varumärke på bästa sätt.Företagsawards: Belöna årets säljare och årets medarbetare med exklusiva och unika priser.  

Vasaboden – Kvalitet och snabbhet i varje leverans!

Kontakta oss för mer information och låt oss bli din pålitliga leverantör av företagspresenter och idrottspriser.

Det är otroligt glädjande att bli utsedd till årets branchvinnare 2024. Vi är väldigt stolta över utmärkelsen som även bekräftar att vårt fina engagemang och hårda arbete värderas hos våra kunder, leverantörer samt samarbetspartners. Utmärkelsen intygar att vi är på rätt väg men ger oss även motivationen till att sträva efter att bli ännu bättre. Vi vill även lyfta fram vårt fantastiska team av medarbetare som vi är väldigt stolta över. Vår gemensamma företagsanda om att ständigt sträva om att bli bättre för var dag lyfter hela kontorsmiljön vilket har varit en stor bidragande faktor till vår framgång. 

VIBE iT är fortfarande ett ungt men samtidigt väldigt etablerat bolag. Vi har redan tagit väldigt stora steg ute ”på plan” men även ”utanför plan” där vi  b.la. sponsrar en hel del ideella föreningar med ett stort gemensamt fokus på att värna om våra gemensamma ungdomar. 

Resan för det dåvarande lilla bolaget som börjades 2020 i ett liten lägenhet i centrala Malmö på drygt 49kvm har ett par år senare utvecklats till ett utav marknadens största mobiloperatörer som idag bedriver sin verksamhet i ett utav Malmös modernaste kontor på över 350kvm med havsutsikt över Öresundsbron i utkanten av Ön Limhamn.

Resan fortsätter nu under 2024 och vi ser fram emot nya utmaningar!

Vi är oerhört stolta över att ha blivit utsedda för 2:a till året i rad till Branschvinnare 2024 i Sverige.

Så otroligt roligt att få vinna i år igen, detta bevisar att vi är på rätt spår med företaget.

Efter att ha tagit sig igenom en pandemi och alla andra samhälleliga faktorer idag med alla dess utmaningar så har vi lyckats ha en bra fortsatt inställning och målmedvetenhet i vårt arbete.

Vi vill säga STORT TACK till alla er kunder, alla leverantörer och till den fantastiska personalen som jag har, som fixar och trixar och kämpar.

Detta är ett otroligt stort kvitto på att det arbete vi lagt ner har gett resultat. Riktigt roligt att få utmärkelsen Branschvinnare 2024. Det är en stor ära och ett bevis på att vi gör rätt saker i rätt tid. Vårt kompetenta team har genom enastående arbetsinsatser och stort engagemang, lyckats uppnå ett resultat som är bäst i grossist branschen 2024, helt fantastiskt!

 Det största och ödmjukaste TACKET går till alla våra uppskattade kunder, som varit oss lojala under en lång tid. Utan er lojalitet, ingen framgång för oss. 

Vi ser fram emot att tillsammans med våra fantastiska kunder och leverantörer fortsätta inspireras av varandra, utvecklas och ha kul på vägen mot nya mål.

Våtrumsgross AB ( www.vatrumsgross.se)

Vi på Swefurn är djupt tacksamma och hedrade över att ha blivit utsedda till Branchvinnare 2024. Detta erkännande bekräftar att vårt engagemang och arbete värderas högt av våra kunder, vilket vi inte tar för givet. Vi är särskilt stolta över vår förmåga att stödja våra kunder genom hela processen, från idé till det färdiga kontoret, och att vi kontinuerligt strävar efter att tänka nytt och utmana det etablerade

Att skapa kontorsmiljöer där våra kunder inte bara trivs utan också blomstrar är kärnan i vår verksamhet. Detta åstadkommer vi genom att ha ett team av passionerade och kompetenta medarbetare inom kontorsdesign och möbelinnovation.

Vi ser fram emot att fortsätta utvecklas och växa, och hjälpa våra kunder till detsamma. Vi vill framföra ett stort tack till alla våra kunder, medarbetare och partners för ert förtroende och stöd. Det är ni som gör vår framgång möjlig.

Tack från oss alla på Swefurn.

Elex Stockholm är främst verksamma inom el-, bygg- och solcellsbranschen och åtar oss allt från mindre installationer och reparationer till stora, komplexa entreprenaduppdrag. Vi arbetar mycket med energibesparing och effektivisering, och lägger alltid stor vikt vid hur kunden ska få en skräddarsydd lösningen för just sitt uppdrag. 

Elex grundades år 2017 av Mikael Hedlund som har gedigen erfarenhet och ett brett kontaktnät efter 13 år som projektledare, arbetsledare, elektrikeroch företagsledare. Idag är vi 13 anställda som utför elarbeten hos företag, bostadsrättsföreningar, stiftelser och privatpersoner. 

Elex utför mestadels jobb inom Stockholmsområdet men vi åtar oss även stadigvarande projekt på andra orter. Vi sitter i ett stort kontor med lager i Skogås, Stockholm, som vi delar med en av våra samarbetspartners, Flex Projektpartner AB.Som vd och grundare av Estetic, känner jag en djup ödmjukhet och tacksamhet för att ha blivit tilldelad utmärkelsen som Branschvinnare för vårt företag och vår bransch. Hos Estetic har vi alltid prioriterat säkerhet och använt oss av den senaste teknologin för att säkerställa högkvalitativa resultat. Med över ett halvt sekel av erfarenhet och en ständig nyfikenhet för att utvecklas är vi fast beslutna att fortsätta leverera enastående service och resultat till våra kära kunder.

Den kompletta Körskolan! Vi erbjuder kompletta utbildningar och riskutbildningar för bil, mc, moped och tungt släp. Vi har egen ”halkbana” i samarbete med Landvetter Halkbana och manöverbana för mc samt egen Risk2 Mc-utbildning. Det är det få trafikskolor i Sverige som kan erbjuda i egen regi.

Vi på Körskolan.com tycker att det skall vara lustfyllt att ta körkort på en trafikskola. För oss på Körskolan i Göteborg är det naturligt att anpassa oss efter elevens nivå och personlighet, så att det blir en trevlig upplevelse att utbilda sig hos oss. Vi som jobbar på Körskolan.com har svetsats samman under många år och smittar gärna av oss vår arbetsglädje när vi coachar elever till det efterlängtade körkortet. Det skall självklart kännas välkomnande och avslappnat när man kommer till sin lektion eller kurs i Mölnlycke och Nya Hovås. Från 2023 erbjuder vi även mc-utbildning i Kungälv.

Vi är en av Göteborgsregionens största trafikskolor på Mc med fem Mc-lärare och kan därför erbjuda stor variation på lektionstider.

Varje år kommer bil-, moped-, släp- och mc-elever ända från Kungsbacka och Billdal i söder till Partille och Landvetter i öster samt Backa och Kärra i norr till våra trafikskolor. Men vi tycker inte det är viktigast att vara störst utan att vi är bäst på det vi gör. Kanske är det därför vi växer så det knakar.

Välkommen till glädje. Välkommen till Körskolan.com.

Det är med stor glädje och ödmjukhet som vi på Peab Bemanning tar emot den här fina utmärkelsen, Branschvinnare 2023. Vi ser detta som ett bevis på att hårt arbete, hängivenhet och målmedvetenhet lönar sig. Utan mitt fantastiska team hade det här inte varit möjligt. Utmärkelsen kommer att ge oss ännu mer energi till att fortsätta utveckla våra affärer och förhoppningsvis ha ännu nöjdare kunder framöver säger Katarina Hajdyla VD för Peab Bemanning.

På  Ninfea Ledarutveckling jobbar vi för att omvandla arbetsplatser till lyckoplatser. Att vara på sin lyckoplats innebär för oss att göra sådant som går i linje med de egna inre drivkrafterna, att uppleva glädje och samhörighet med kollegor som har siktet inställt på gemensamma mål och att göra det som känns djupt meningsfullt.

Vi är ett syftesdrivet företag som älskar skapa tillväxt både för vårt bolag och kundernas. Vi har hjälpt hundratals företag och organisationer i olika branscher och tusentals anställda att blomstra. Att få utmärkelsen ”branschvinnare” ser vi som ett jättefint kvitto på att vi lyckats med just det. Vi är så tacksamma för vinsten och har nu ännu mer energi att göra positiv skillnad, vilket är en av våra viktigaste värderingar.

Caroline Seblad och Marika Jonmar startade bolaget för åtta år sedan med noll startkapital, noll kunder och noll utförda uppdrag inom ledarutveckling, men med tillsammans över 20 års ledarerfarenhet och en stark övertygelse om att det här var rätt väg för oss. Tillsammans med fantastiska samarbetspartners och kunder har vi byggt upp en blomstrande verksamhet med ett brett utbud av tjänster, bland annat företagsutveckling som inkluderar vision- och strategiarbete, ledningsgruppsutveckling i olika program och ledarprogram. Vi har även digitala kurser i mental träning och mindfulness, individuella coachningsupplägg och ett populärt koncept för teamutveckling som vi kallar vinnande team.

Ett varmt och innerligt tack för den fina utmärkelsen. Nu har vi ännu mer energi att skapa lyckoplatser, där både människor och verksamheter står i full blom.

ByggMan är ett ganska ungt företag men vi har en lång erfarenhet inom byggbranschen.

Att få den här utmärkelsen är fantastiskt roligt! Det är ett kvitto på att vi är på rätt väg med att alltid hålla en hög standard på våra utförda tjänster samt att ha en god kommunikation med våra kunder.

Jag vill rikta ett stort tack till alla anställda på ByggMan samt de partners som hjälpt oss med våra uppdrag.

Som ett entreprenörsdrivet tillväxtföretag är vi enormt stolta och tacksamma för att ha blivit utsedda till Branschvinnare. Denna utmärkelse bekräftar att vi är på rätt spår i vår mission att stödja bygg- och tjänsteföretag i deras arbete med att driva, utveckla och skala upp sina verksamheter. Med hjälp av digital marknadsföring, digitalisering och branschspecifik mjukvara, bidrar vi till en säker och hållbar tillväxt. Vår sprillans nya hemsida och uppdaterade varumärkesidentitet återspeglar denna vision. Genom våra tjänster inom sökmotoroptimering , hemsidor och leadsgenerering siktar vi på att inte bara uppfylla, utan att överträffa våra kunders förväntningar. Ett hjärtligt tack till alla som har varit med och bidragit till vår framgång, vi ser fram emot att fortsätta revolutionera branschen tillsammans!”

Vår verksamhet fokuserar på att hjälpa varumärken med tillverkning av reklam genom  bilfoliering  och dekor till kontor. Genom att erbjuda helhetslösningar av reklamprodukter kan vi skapa starka avtryck och intryck på våra (kunders) kundupplevelser.

Vi har under flera år dedikerat oss till att bygga ett långsiktigt starkt team i kombination med systematisering av våra många arbetsrutiner. Arbetet har framför allt bidragit till ökad trygghet, harmoni och trivsel. Det har i sin tur gett positiva effekter som oöverträfflig produktivitet, kvalitet och service.

En sund politik med sunda processer lönar sig. Att våra gemensamma ansträngningar återspeglas i resultatet och uppmärksammas av Branschvinnare gör mig förstås extra stolt!

Stort grattis till Love it Communications AB med Jai och Samya Thornell som äger och driver företaget – ni är Branschvinnare 2024!

Jai och Samya, som erbjuder kurser och utbildningar inom personlig utveckling och andlighet sedan mer än 20 år tillbaka, säger så här om att ha blivit Branschvinnare;  -Det är fantastiskt roligt med det här priset, säger Jai. Det är ett stort bevis och kvitto på det hårda arbete vi lagt ner under alla år för att visa att det går att bedriva seriös verksamhet och att erbjuda premiumutbildningar inom personlig utveckling och andlighet. -Det är viktigt att de som önskar arbeta med sitt drömyrke får kunskap och kompetens på rätt sätt, så att de verkligen kan hjälpa andra att utvecklas och må bra, säger Samya .

Våra elever ger våra kurser och utbildningar 5 av 5 stjärnor i sina recensioner och tycker ofta att priserna skulle kunna vara det dubbla och fortfarande vara prisvärda, fortsätter hon. Och det är bra, för då ger vi mervärde till våra kunder.

WOW – Welcome Out Wellbeing med Cilla Bengtsson som grundare och som driver det idag är en av våra Branschvinnare 2024.

Cilla är en mångsidig och engagerad individ med en imponerande lista av utbildningar och kompetenser.  

Med en bakgrund som Strategisk Hälsokonsult, ICC Coach, NLP Practioner och en rad andra certifieringar inom coaching & förändringsledning, är Cilla en sann expert inom området coaching, motiverande samtal, personlig utveckling, förändringsarbete i process & hur du kan främja din egen och eller bolagets hälsa, välmående & tillväxt.

Hennes gedigna utbildning och erfarenhet sträcker sig från coaching till verksamhetsutveckling och mental träning för hur du främjar ditt bästa mindset för det du / ni vill uppnå.

Som grundare av Welcome  Out Wellbeing AB för drygt 12 år sedan erbjuder Cilla genom sitt företag omfattande coaching i process  på att göra individer och bolag mer handlingskraftiga, målfokuserade och effektiva.

Grattis, Cilla, till att vara en av alla Branschvinnare 2024 och för ditt ovärderliga bidrag till hälsa och välmående hos dem du berör.

STORT GRATTIS till Cilla Bengtsson – WOW – Welcome Out Wellbeing!

Att vi på Nyehandel har blivit utsedda till Branschvinnare 2024 är en stor ära. Vi är otroligt glada, stolta och tacksamma. 

Vi är fortfarande ett ungt företag som endast varit aktiva några år, men att vi redan har blivit uppmärksammade och hedrade på detta sätt betyder mycket för oss på Nyehandel. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom e-handeln och därför har vi byggt en e-handelsplattform som möter framtidens krav med kundernas behov i fokus. 

Ett stort tack till alla som har bidragit till detta pris, och ett extra tack till våra fantastiska kunder som har visat oss vägen till att skapa Sveriges modernaste e-handelsplattform. 


Det är fantastiskt roligt att få den här utmärkelsen. Jag är både stolt över och ödmjuk inför alla som bidragit till att leda Swevet genom utmaningarna under pandemin.

Och att vi dessutom slagit branschens snitt i både omsättning och resultat det är riktigt skoj.

Tack Branschvinnare för den den fina utmärkelsen och stort tack till teamet på Swevet!

Vi på Bj´s Rostskydd & Bilvårdscenter AB är stolta att vara Branschvinnare 2023.

Vi tackar våra medarbetare, samarbetspartners, leverantörer och kunder som bidragit till detta fantastiska resultat.

För oss på Hummingbird Meetings & Events mottogs denna utmärkelse som Branschvinnare 2023 med stolthet och glädje för vad vi tillsammans har åstadkommit. 

Våra framgångar bygger på ett otroligt framåtsträvande, positivt och kompetent team som varje dag skapar värde för våra kunder. Genom upplevelser, möten och resor som verktyg hjälper vi kunderna att bygga starkare relationer och skapa framgångsrik kommunikation.

Varmt tack till hela teamet och till våra fantastiska kunder som gjort detta möjligt!

Hummingbird Meetings & Events 

Vi är mycket stolta över att ha fått utmärkelsen som Branschvinnare både 2022 och 2023. Det bevisar hur bra vi sköter vår verksamhet.

Tidningen  Mitti.se publicerade ett reportage om hur vår grundare, Conny Törngren, valt att satsa på egenföretagande trots en bra anställning. De lyfter även fram utmärkelsen från Branschvinnare i sin artikel.

Klassförsäljningen genom våra varumärken  Finsmakarna.se,  Chokladkassen.se,  Fikakassan.se har ökat kraftigt de senaste åren där vi erbjuder klasser och lag att sälja våra delikatesser, kaffe och choklad.

Grand Hotel har varit ett hotell sedan 1905. En anrik byggnad full av historia och upplevelser. Vi har 114 rum, 5 konferenslokaler och en populär restaurang som heter Stationsgatan44 Mat och Bar. Vi är så stolta över utmärkelsen och vill rikta ett stort tack till våra kunder, personal, leverantörer och övriga samarbetspartners. Det tar tid att bygga en bra verksamhet, vårt företag MJN Grand Hotel AB har drivit Grand Hotel i Halmstad i 23 år.

Under denna tid så har mina företrädare skapat en trygg och stabil grund som andas kvalitet och personligt engagemang. En grund som vi nu arbetat vidare på och samtidigt vågat prova nya arbetssätt och finslipat en del rutiner, som lett till ett förbättrat resultat. 

Många i personalen har varit med länge i bolaget och har en naturlig servicekänsla ända ut i fingerspetsarna. Våra gäster väljer att bo här på grund av vårt bemötande och den mysiga, hemtrevliga känslan de får när de checkar in hos oss. Utan alla duktiga medarbetare och fantastiska gäster som besöker oss om och om igen, så skulle vi inte stå här idag som Årets Branschvinnare.

Vi är otroligt glada och djupt tacksamma över att ha blivit utnämnda till Årets Branschvinnare 2023!

Denna utmärkelse inspirerar oss ännu mer att avsluta året med flaggan i topp.

Maria Possfelt med världens bästa personal.

Vi på Start & Generator Specialisten är oerhört stolta och glada över att ha fått utmärkelsen Branschvinnare 2023.

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra medarbetare, kunder och partners som har gjort detta möjligt. Vi vill även gratulera alla andra företag som har fått utmärkelsen.

Vi är ett familjeföretag med lång erfarenhet av fordonselektronik. Vi startade 1942 som en verkstad som lindade om ankare till startmotorer och generatorer. Sedan dess har vi utvecklat vår verksamhet till att erbjuda ett brett sortiment av startmotorer, generatorer, elmotorer, batterier, belysning och tillbehör för alla typer av fordon och maskiner.

Vi strävar efter att ge våra kunder en personlig service, snabba leveranser och hög kvalitet. Det är våra värderingar som driver oss framåt och gör oss till en pålitlig partner inom fordonselektronik.

Vi på HLR-Gruppen är riktigt glada över utmärkelsen Branchvinnare 2023

Vi tackar alla våra instruktörer på HLR gruppen, kunder och samarbetspartners som har gjort det möjligt, och vi har fått väldigt fina omdömen för våra HLR utbildningar, det är ett kvitto på att vi jobbar i rätt riktning. 

Vi tackar igen ödmjukt för utmärkelsen.

HLR-GRUPPEN STOCKHOLM AB

Wow.. ”Branschvinnare 2023.” Det är en ära att bli erkänd och vi är så tacksamma för denna utmärkelse. Tack till alla som har stöttat oss och gjort detta möjligt, främst våra fantastiska kunder! Vårt fokus har sedan starten 2017 legat på att leverera högkvalitativa mobilreparationstjänster och att se till att våra kunder är nöjda – så det är en ära att bli prisbelönt för att företaget är i god hälsa!

MobilcenterJönköping AB kommer alltid att sträva efter säkra och kvalitativa mobilreparationer, och detta pris ger oss ännu mer motivation att fortsätta leverera och prestera. Vi är stolta över att använda originaldelar från Apple för alla iPhone- och Mac-reparationer. Detta åtagande att använda Apple-originaldelar garanterar högsta kvalitet och funktionalitet för våra kunders enheter.

Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa mobilreparationstjänster och strävar efter att skapa en unik upplevelse för våra kunder. Vår passion och dedikation till att erbjuda enastående service har gjort oss till en framstående aktör inom mobilreparationsbranschen.

Tusen tack till alla som har gjort detta möjligt! Vi lovar att fortsätta att leverera högkvalitativa tjänster och vara en pålitlig partner för mobilreparationer!

Vi är tacksamma och mycket stolta över att ha fått utmärkelsen! Vi har kämpat under svåra år för branschen med pandemier och konkurser.

Vi på Livara hemtjänst har prioriterat hög kontinuitet på personal till våra kunder och utomordentlig hygien vilket resulterat i en välfungerande och attraktiv verksamhet att söka sig till både för kunder och personal. 

Vi uppskattar initiativtagandet att belysa framstående aktörer på marknaden och önskar er tacksamt god fortsättning. Med vänliga hälsningar Livara hemtjänst

Vi på Nordic United är mycket glada över utmärkelsen Branschvinnare 2023.

 Vi har under 10 år byggt upp vårt företag med studios för efterbearbetning.

I dag har vi över 20 studios för ljud och bild i Stockholm och Göteborg samt ett prisvinnande team av kreatörer. 

Nyckeln till vår framgång är att vi alltid tar stort ansvar för kundens projekt, alltid ger det lilla extra samt håller justa priser. 

Vi är otroligt glada och djupt tacksamma över att ha blivit utnämnda till Årets Branschvinnare 2023! Med stor stolthet och en överraskande känsla tar vi emot denna prestigefyllda utmärkelse. Att bli erkända som Årets Branchvinnare är en bekräftelse på det hårda arbete, engagemang och passion som vårt team har investerat i varje projekt. Vi känner oss stolta över att vårt arbete har fått uppmärksamhet och att vi nu får äran att stå högst på podiet inom vår bransch. Vi, Lightray Productions AB, är en kreativ fullservicebyrå i utkanten av Göteborg. Vår hängivenhet till att producera grafiskt innehåll som inte bara når ut utan också berör människor är vår drivkraft. Vi tror på kraften i en bra historia och dess förmåga att skapa en djupare koppling mellan varumärken och deras publik. Denna utmärkelse är inte bara en framgång för oss som företag utan även för våra fantastiska kunder och samarbetspartners som är en del av denna resa. Utan deras förtroende och gemensamma ansträngningar skulle vi inte stå här idag som Årets Branschvinnare.

Vi på Care Of Beds vill ta tillfället i akt att uttrycka vår djupaste tacksamhet för den ärofyllda utmärkelsen som vi har fått. Det är med stor glädje och ödmjukhet vi mottager denna utmärkelsen som årets branschvinnare 2023 i Sverige.

Vi känner oss privilegierade att ha fått möjligheten att arbeta inom sömn och hälsa och att våra resultat har blivit uppmärksammade på detta sätt. Vi vill även rikta ett stort tack till våra kunder, personal och leverantörer.

Denna utmärkelse inspirerar oss att fortsätta arbeta hårt och sträva efter att få hjälpa fler Halmstadsbor att sova gott.


Återigen, tack så mycket för denna hedersbetygelse.


Care of Beds bottnar i en övertygelse om att rätt val av säng gör verklig skillnad. För sömnen, för välbefinnandet och för dig. Genom ett brett utbud av sängar och tillbehör från Nordens bästa varumärken ökar vi dina möjligheter att hitta den säng som passar dig bäst – oavsett vem som tillverkat den.

Våra sängrådgivare har trettio års erfarenhet av att utföra professionella sängprovningar och vi erbjuder ett omfattande

trygghetspaket som du lugnt kan luta dig mot när du köper säng hos Care of Beds. Vi lovar att ta hand om dig på bästa sätt före, under och efter varje besök.


Vi bryr oss. Och det står vi för.

// Kristoffer & Daniel med personal

Vi på Skattkärrs Metallåtervinning är överväldigade och otroligt tacksamma över att ha blivit utnämnda till Branschvinnare 2023 inom metallåtervinnings sektorn. Denna utmärkelse bekräftar vår utveckling gällande omsättning och resultat senaste tiden, samt vårt ständiga engagemang för att erbjuda den bästa tjänsten inom återvinning till både industri, företag och privatpersoner, och det är ett verkligt erkännande av den passion och det hårda arbete som varje medlem av vårt team lägger ner varje dag på skrotgården i Skattkärrs.

Vi vill rikta ett varmt tack till alla som har stöttat oss, särskilt våra lojala kunder som litar på våra tjänster inom återvinning av järn- och metaller. Detta pris är inte bara ett erkännande av vår insats utan också en påminnelse om vårt hållbara ansvar att fortsätta vara ledande inom vår bransch.

Framåt kommer vi att fortsätta med samma engagemang, innovation och dedikation som hittills, för att leva upp till titeln som Branschvinnare. Alla är välkomna att följa med oss på vår resa!

Tack alla för ert stöd!

Med värme, Elin Karlsson och Skattkärrs Metallåtervinning-teamet.

Letar du efter en trevlig och engagerad byråpartner med fokus på business-to-business? Vi är en byrå som bygger smarta kommunikations- och designlösningar och hjälper företag att växa. Vi utgår alltid från användarens och kundens mål. Utifrån grunden kan det sedan bli webb, en grafisk profil, sökmotoroptimering, innehåll med foto, film, texter, bilder, infographics och löpande nyhetsutskick eller inlägg på sociala medier. Vår målsättning är att hjälpa företag att skapa affärsnytta och lösgöra tid för våra kunder. 

Kika gärna in på vår portfolio med våra kundcase:   https://www.alinderdesign.se/case/

Det känns stort att vi är en av de ca 2% av aktiebolag i vår bransch som tilldelas utmärkelsen Branschvinnare två år i rad. Vårt uppdrag är att ge varumärken en stark identitet och göra bolaget attraktivt med hjälp av marknadsföring. Vi ser utmärkelsen som ett bevis på att det vi gör fungerar och att våra kunder är nöjda! Hör av er om ni är nyfikna på hur vi kan hjälpa ert företag! Mejla till  sara@alinderdesign.se

Wow.. ”Branschvinnare 2023.” Det är en ära att bli erkänd och vi är så tacksamma för denna utmärkelse. Tack till alla som har stöttat oss och gjort detta möjligt, främst våra fantastiska kunder! Fokus har sedan starten 2020 legat på god kvalité, nöjda kunder och utveckling – så det är ärofyllt att få ett pris för att företaget är i god hälsa! 

Beauty Lounge Norrköping kommer alltid sträva efter säkra och kvalitativa behandlingar inom skönhetsbranschen och detta pris ger oss mer motivation att fortsätta leverera & prestera.  

Bakgrund: Beauty Lounge startade under pandemin men vi var ihärdiga och arbetade igenom de tuffa tiderna med positivt resultat. 

Vi erbjuder ett tiotal högkvalitativa skönhetsbehandlingar och en unik upplevelse av lyxig men samtidigt hemtrevlig miljö för våra kunder. Vår passion och dedikation till att leverera enastående service har gjort oss till en framstående aktör inom branschen. 

Tusen tack till alla som gjort detta möjligt! Vi lovar att fortsätta leverera! 

Vi kan med stolthet titulera oss som Branschvinnare 2023!

Är oerhört stolt & tacksam över utmärkelsen som Branschvinnare 2023 i en hårt konkurrerad bransch, Byggbranschen. Men den stora äran går till vår fantastiska personal som dagligen gör en helhjärtad insats!

Vill även tacka våra samarbetspartners som gör det möjligt att leverera goda resultat och kunder som trott och fortsätter tro på oss, nu som Branschvinnare dessutom!

Vi på Lifestyle Capital är otroligt glada och stolta över att ha fått utmärkelsen Branschvinnare även för 2023, vi ser det som ett kvitto på att vårt erbjudande ligger helt rätt i tiden.

Vi vill utmana oss själva och branschen att tänka nytt. Vi bygger företaget kring individer med gott rykte, höga ambitioner som gör skillnad på riktigt.

Lifestyle Capital erbjuder rådgivningstjänster för ökad trygghet och ekonomisk tillväxt åt företag, institutioner och privatpersoner.

Genom att tänka bortom den traditionella bank- och försäkrings världen förenklar vi vardagen och skapar goda förutsättningar för en tryggare framtid för våra kunder. 

Stort tack till våra kunder och samarbetspartners!

Vi hoppas det känns tryggt att handla av ett företag som fungerar. Att vi kan vara pålitliga även för större företag, större uppdrag och utmanande uppdrag” 

BRANSCHVINNARE – VAD BETYDER DET?

Javisst, en stämpel man köper. Men inte alla får en stämpel. Så nåt betyder den ändå. 1 av 10 utbildningsföretag är branschvinnare. Branschvinnare är en utmärkelse till företag som har överträffat den egna branschen i utveckling, omsättning och resultat. Vi är någon att räkna med och lita på. På Blommenhof Utbildning är vi mest stolta över att ha klarat det vi bestämde oss för. Vi har jobbat aktivt. Vårt mål är att det ska vara enkelt och roligt. Inte hårt. Men aktivt har vi lyssnat till våra kunder och utbildare och tagit oss an nya utmanande uppdrag. Utan att vara rädda för förändring. Och, tillsammans var vi ett galet bra team.

Det är med stor ära och ödmjukhet vi tar emot den här utmärkelsen från Branschvinnarna.

Det känns otroligt kul att vi, under en pandemi, lyckas leverera ett sådant här resultat.

Det ger oss mycket energi in i framtiden och nu har vi satt nya mål att uppnå framåt!


Vi på Aalberts ST Nordic är stolta att vara Branschvinnare 2023. Det är ett pris för vårt enastående arbete och insats som vi gjorde dom senaste åren. Ett stort tack till alla Aalberts medarbetare, som obevekligt hittar lösningar för att fortsätta att leverera hög service till våra kunder. En stark operativ prestation som visar styrkan i våra affärsteam och entreprenörskultur. Vi tackar alla våra kunder för deras lojalitet och förtroende. Vi kunde återigen leverera kvalitetsprodukter med oslagbar leveranstid. Vi är ett hållbart företag där teknik har stor betydelse och verkliga framsteg görs.

Aalberts Surface Technologies AB

Vi är stolta och positivt överraskade över utmärkelsen Branschvinnare 2023.

Företaget har varje år från start haft en positiv utveckling och fortsätter jobba med långsiktiga relationer, vilket vi tycker ger oss och vår uppdragsgivare en trygghet i vårt fortsatta samarbete. Resultatet hade inte varit möjligt utan vår personal, uppdragsgivare och samarbetspartners.

Tack till alla er som bidragit till utmärkelsen.

Svenska Fjäderfätransporter AB

Vi är tacksamma, glada och mycket stolta över utmärkelsen – Branschvinnare 2023!

En utmärkelse som varje år utses av Largest Companies i samarbete med Branschvinnare i Sverige AB. ”En branschvinnare är ett företag som slagit den egna branschens snitt i både omsättning och resultat”.

I ett nära samarbete med både kunder och kandidater har vi lyckats ta oss fram i en hårt konkurrerande bransch och på en just för tillfället ganska ansträngd marknad. Utmärkelsen ger oss fortsatt energi och det är med stor ödmjukhet vi ser fram emot fortsatt fina samarbeten med både nya och befintliga kunder!

Vi på Mirso Bygg AB är stolta att vara Branschvinnare 2023.

Vi tackar våra medarbetare, samarbetspartners, leverantörer, underentreprenörer, uppdragsgivare och alla andra som har bidragit till detta fantastiska resultat.

Branschvinnare!  

Det var inget man såg komma direkt och sen att vi har lyckats två år i rad är helt fantastiskt. 

Hårt arbete, en stark tro det på vi gör och framförallt att vi har fantastiska anställda är det som har gjort att vi har lyckats! Det är naturligtvis kul att bli uppmärksammad men det är med stor ödmjukhet vi tar oss an framtiden. Gamla meriter gäller inte längre, nu är det dags att ta nya tag. Nu kör vi!

Vi är stolta och glad att våra kunder och elever uppskattar vår filosofi att alltid träffas i riktiga möten.

Som vårt motto är ”Det ska vara kul att ha och vara hund”

Hela Sundsvallsgänget brinner för att skapa fina relationer mellan hundarna och deras ägare!

Det innebär många mil från Ystad till Skellefteå för vår Sociala tjänstehundsutbildning men de har alltid varit värt resan, då vi skapar långsiktiga relationer. ”Relation före prestation- då gör vi skillnad”

Det är fantastiskt roligt och en stor ära för oss på  Flyttkalle att få en utmärkelse som denna. Detta var vi inte förberedda på och vi är stolta och ödmjuka över att bli uppmärksammade på detta sätt. 

Detta är ett bevis på att vi gör något rätt och vi vill passa på att säga tack till alla som varit med på denna resa fram till idag. Utmärkelsen till vår flyttfirma i Stockholm går också till alla i vår personal som hjälper företag och hushåll till en lite enklare vardag. Dag som kväll, vardag som helg, vår personal rycker ut när det behövs. 

Vår tillväxt i företaget är ett resultat av goda relationer till våra kunder och de företag vi samarbetar med. 

Detta är en glädjens dag och det ger oss ännu mer motivation att utveckla vårt företag till det allra bästa i branschen.

3-C Production AB är mycket stolta över utmärkelsen. Detta bevisar att vi går i rätt riktning. Våra medarbetare kunder och leverantörer har gjort ett fenomenalt jobb

Det som genomsyrar företaget är att vara både klimatsmart och finurliga.

För att hålla kostnaderna nere så bygger vi det mesta själva i fabriken .

Vi driver vår fabrik med  solenergi och kör elbilar.

Miljöarbetet är viktigt för oss

Vi värnar om att ha ett kretslopp i fabriken, och en så liten på verkan på naturen som möjligt. Det vi kan göra för att minska utsläppen gör vi, allt för att nå målen. Miljöarbetet är mycket viktigt för 3C Productions utveckling. Dessutom är det hela företagets bestämda uppfattning att en levande och fungerande natur är av största betydelse för vår livskvalitet.

Vi på Noll7Noll är stolta och tacksamma över det fina priset vi nu tilldelats som branschvinnare. Strategiskt och långsiktigt arbete lönar sig och vi delar detta pris ihop med alla våra härliga medarbetare, kunder och partners. Vårt stora mål är att hjälpa företag att arbeta smartare, bli mer effektiva och inte riskera säkerheten. Detta gör vi genom att underlätta vardagen med skräddarsydda lösningar för det vi kallar ”Modern IT”.

Denna utmärkelse är ett fint kvitto på att vi lyckas.

Stort Tack!

– Vi är självklart glada och jättestolta över utmärkelsen Branschvinnare 2023. Vi ser det som ett bevis på att vårt arbete ger resultat. Med ett brett utbud och hög service har vi fått förtroendet av våra kunder att vara med och även utveckla deras koncept. Förutom att vi delar med oss av vår kunskap och breda kontaktnät inom produktion, så arbetar vi med att erbjuda våra kunder innovativa och kvalitativa produkter som är prisvärda och som också är bra för vår miljö.

Att skapa bra och ömsesidiga relationer är viktigt för oss.

Lorema Partner AB är verksamma och marknadsför, kundanpassade produkter inom etiketter, dekaler, förpackningsmaterial, förbrukningsmaterial och inredning till butik, industri och kontor.

Vi har tillgång till den absolut modernaste utrustningen för produktion tillsammans med våra partners. Men även rent hantverksarbete som inte maskinellt kan ersättas.

Turhan Kebab AB är den första kebabtillverkaren i Göteborg och en av de första kebab tillverkarna i Sverige.

Vi är hedrade över utmärkelsen som Branschvinnare 2023! 

Smart och hård jobb ger alltid resultat.

Vi strävar alltid efter nya möjligheter och har stark Teamwork. Vilket arbetsglädje bidrar mer framgång. 

Vårt motto är:

Förtroende

glädje

Kvalité

Vi är oerhört stolta och glada över att ha tilldelats utmärkelsen årets branschvinnare 2023 i Sverige. Så otroligt roligt nu när vi också fyller 40 år i år. Efter ha tagit sig igenom en pandemi med alla dess utmaningar så har vi lyckats ha en bra inställning och målmedvetenhet i vårt arbete. Vi vill säga STORT TACK till alla er kunder, alla leverantörer och vår fantastiska personal som kämpat. Detta är ett stort kvitto på att det arbete vi lagt ner har gett resultat.

Sun Screen AB ingår i Skandinaviens största kedja på företagsprofilering New Wave Profile och vi ligger beläget i Sunne Värmland. Vi skapar profilering som människor känner sig bekväma med i sina professionella roller. Vi har ett namn på detta, vi kallare det varumärkeskalibrering. När varumärket och människorna som bär det lirar med varandra så har vi och du lyckats.

Stort TACK

VD/Ägare Viktoria Sundeskog med personal

Vi på Talurit Group är glada över att ha blivit utsedda till Branschvinnare 2023, en utmärkelse som understryker att vi fortfarande håller en marknadsledande position inom vårt segment. För er som inte känner till oss sedan tidigare, så beskrivs vi enklast som en global aktör inom tillverkning av  presslås för stållinor. Vi utvecklar och tillverkar även maskiner och utrustning för hantering av stållina och vajer. Redan sedan ägarbolaget grundandes 1948 har vi lagt stor vikt vid att driva både teknik och effektivitet framåt inom vår bransch. Detta uppnår vi dels genom att ha ett nära samarbete med våra kunder och låta deras behov bli en vägledning för vårt utvecklingsarbete. Och dels genom att ständigt förbättra vårt produktutbud och tillämpa den senaste tekniken. 

Den här utmärkelsen kom med väldigt bra timing, då vi faktiskt firar vårt 75-årsjubileum i år. Något som fått oss att reflektera lite extra över hur långt vi som bolag och koncern har kommit sedan starten. Vi är självklart väldigt ödmjuka över detta erkännande – men om det är någon gång vi borde sträcka lite extra på oss är det kanske nu. Det är ett bevis på det fina arbetet som alla inom koncernen åstadkommit de senaste åren. Nu blickar vi framåt med stor positivitet och ser fram emot att fortsätta leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet till våra fantastiska kunder runt om i världen.

Vi är otroligt glada över att få denna fina utmärkelse som Branschvinnare 2023! 

Efter tuffa år inom reseindustrin under pandemin är vi extra stolta över att med ihärdighet och positiv attityd kunnat leverera skräddarsydda kvalitetsresor med stor flexibilitet åt våra resenärer.

 Framgångarna bygger på att vi var snabba på att utveckla vårt utbud med flexibla resepaket speciellt till Maldiverna som var ett av de första resmål som öppnade sin landgräns under pandemin. Vi valde även att erbjuda dygnet runt service som skapar trygghet samt att bygga och behålla en nära relation med våra gäster. 

Varmt tack till hela vårt engagerade och kompetenta team som gjort detta möjligt!

Vi är mycket glada och stolta över att ha fått utmärkelsen ÅRETS BRANSCHVINNARE 2023 i Sverige. Vi vill tacka vår personal samt våra fantastiska kunder som hjälpt oss att nå denna framgång.

Fortsättningsvis lovar vi att bedriva vår verksamhet med samma entusiasm och kvalitét.

För att nå alla friskvårdskunder i hela Sverige satsar vi på franchising och hoppas nå samma framgång.

TACK SÅ MYCKET VD/Ägare Ziya Gürsoy

Efter så mycket slit under pandemin är det extra roligt att få beskedet att InfoSolutions är en Branschvinnare!

Vi har haft en tillväxt under flera år, men detta år har vi verkligen fått bevisa att vi kan skala upp verksamheten när det är som mest krävande. Pandemin gav oss chansen att få leverera IT till laboratorier för tester i hela landet i en stor kris. Ett enormt bra team, enskilda eldsjälar och riktigt bra partners och leverantörer tillsammans med regioner och myndigheter gjorde det hela möjligt. Med stor stolthet säger jag tack till världens bästa team!

Alex Stendahl

InfoSolutions Sverige AB

– Vi är självklart jättestolta över utmärkelsen Branschvinnare 2022. Vi ser det som ett bevis på att vårt strategiska arbete bär frukt. Vi tror på kraften av teamwork, eller som vi brukar uttrycka det: There is always a ”we” in EWES. Förutom att vi delar med oss av vår kunskap både externt och internt, så arbetar vi smart och med tyngdpunkt på automation och miljö.

Maria Andersson

EWES AB

Det känns stort att få vara den förlängda arm chefer och kontorsansvariga ofta saknar där vi genom stora som små insatser kan hjälpa företag att bli en mer trivsam och attraktiv arbetsplats. Att få bidra till att medarbetare trivs på kontoret är ett ärofyllt uppdrag. Vi tror verkligen på att en ökad trivsel främjar både arbetsvilja och stämning på kontor och om vi dessutom kan skapa mervärde för våra kunder och lösgöra tid till den affärskritiska aspekten av deras verksamhet är vi i mål. Därför känns det extra stort att vi i samband med vårt 10-årsjubileum som bolag, få vara en av de 15% av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen Branschvinnare.  Vårt uppdrag är att ge verksamheter rätt förutsättningar för att smidigt och effektivt nå dess fulla kapacitet – med denna vinst känns det som att vi är på rätt väg. Tack!

Happy Boss AB

Kalmarföretaget är minst sagt stolta över utmärkelsen.

– Förra året var ett mycket speciellt år med stora utmaningar för vår bransch i och med pandemin. Tack vare att vi är ett bolag med stark lokal förankring och god kunskap om det lokala näringslivet i kombination med den stora koncernens muskler kunde vi snabbt agera och ställa om. Tillsammans med våra kompetenta, engagerade och lojala medarbetare blev det ett framgångsrikt år och vi fortsätter att växa och ser fram emot en spännande fortsättning på 2022.

Annika Lundberg

OnePartnerGroup Kalmar AB

Vi på Coverto är oerhört stolta över utmärkelsen Branschvinnare 2022. Det är ett kvitto på att vårt erbjudande ligger helt rätt i tiden och fortfarande efterfrågades under en pandemi. Trots en tuff pandemi lyckades vi tiofaldiga vår omsättning. Men detta hade vi aldrig lyckats med utan vår personal, våra samarbetspartners och våra leverantörer. Så tack till er alla!

Nu siktar vi mot nya mål!

Elie Abdi

Coverto AB

Vi på Landskrona Dental Center har utsetts till bästa tandklinik i Landskrona och Branschvinnare i hela Sverige 2023. Vi är oerhört stolta över detta erkännande och vill rikta ett stort tack till alla våra anställda som har arbetat outtröttligt för att ge exceptionell vård till våra patienter.

Vårt team av tandläkare, hygienister, tandsköterskor och administrativ personal har bidragit till vår framgång genom att leverera utmärkt service och upprätthålla en välkomnande och professionell miljö. Denna utmärkelse är en återspegling av vår starka operativa prestation och visar också styrkan hos vårt affärsteam.

Vi har arbetat hårt för att ge effektiv vård till våra patienter samt att få ut vårt budskap till allmänheten via vår hemsida, sociala medier, Youtube-kanal och olika marknadsföringsevenemang. Sist men inte minst värdesätter vi våra patienters lojalitet och förtroende. Vi tackar dem för att de valt oss som sin tandvårdsgivare och för deras stöd under åren. Vi är fast beslutna att fortsätta att tillhandahålla exceptionella tandvårdstjänster såsom allmäntandvård, implantat, tandreglering med Invisalign, protetik, akuttandvård, och tandblekning till våra patienter och bygga starka relationer med dem under de kommande åren!