Branschvinnare har ordet

Letar du efter en trevlig och engagerad byråpartner med fokus på business-to-business? Vi är en byrå som bygger smarta kommunikations- och designlösningar och hjälper företag att växa. Vi utgår alltid från användarens och kundens mål. Utifrån grunden kan det sedan bli webb, en grafisk profil, sökmotoroptimering, innehåll med foto, film, texter, bilder, infographics och löpande nyhetsutskick eller inlägg på sociala medier. Vår målsättning är att hjälpa företag att skapa affärsnytta och lösgöra tid för våra kunder. 

Kika gärna in på vår portfolio med våra kundcase:   https://www.alinderdesign.se/case/

Det känns stort att vi är en av de ca 2% av aktiebolag i vår bransch som tilldelas utmärkelsen Branschvinnare två år i rad. Vårt uppdrag är att ge varumärken en stark identitet och göra bolaget attraktivt med hjälp av marknadsföring. Vi ser utmärkelsen som ett bevis på att det vi gör fungerar och att våra kunder är nöjda! Hör av er om ni är nyfikna på hur vi kan hjälpa ert företag! Mejla till  sara@alinderdesign.se

Wow.. ”Branschvinnare 2023.” Det är en ära att bli erkänd och vi är så tacksamma för denna utmärkelse. Tack till alla som har stöttat oss och gjort detta möjligt, främst våra fantastiska kunder! Fokus har sedan starten 2020 legat på god kvalité, nöjda kunder och utveckling – så det är ärofyllt att få ett pris för att företaget är i god hälsa! 

Beauty Lounge Norrköping kommer alltid sträva efter säkra och kvalitativa behandlingar inom skönhetsbranschen och detta pris ger oss mer motivation att fortsätta leverera & prestera.  

Bakgrund: Beauty Lounge startade under pandemin men vi var ihärdiga och arbetade igenom de tuffa tiderna med positivt resultat. 

Vi erbjuder ett tiotal högkvalitativa skönhetsbehandlingar och en unik upplevelse av lyxig men samtidigt hemtrevlig miljö för våra kunder. Vår passion och dedikation till att leverera enastående service har gjort oss till en framstående aktör inom branschen. 

Tusen tack till alla som gjort detta möjligt! Vi lovar att fortsätta leverera! 

Vi kan med stolthet titulera oss som Branschvinnare 2023!

Är oerhört stolt & tacksam över utmärkelsen som Branschvinnare 2023 i en hårt konkurrerad bransch, Byggbranschen. Men den stora äran går till vår fantastiska personal som dagligen gör en helhjärtad insats!

Vill även tacka våra samarbetspartners som gör det möjligt att leverera goda resultat och kunder som trott och fortsätter tro på oss, nu som Branschvinnare dessutom!

Vi på Lifestyle Capital är otroligt glada och stolta över att ha fått utmärkelsen Branschvinnare även för 2023, vi ser det som ett kvitto på att vårt erbjudande ligger helt rätt i tiden.

Vi vill utmana oss själva och branschen att tänka nytt. Vi bygger företaget kring individer med gott rykte, höga ambitioner som gör skillnad på riktigt.

Lifestyle Capital erbjuder rådgivningstjänster för ökad trygghet och ekonomisk tillväxt åt företag, institutioner och privatpersoner.

Genom att tänka bortom den traditionella bank- och försäkrings världen förenklar vi vardagen och skapar goda förutsättningar för en tryggare framtid för våra kunder. 

Stort tack till våra kunder och samarbetspartners!

Vi hoppas det känns tryggt att handla av ett företag som fungerar. Att vi kan vara pålitliga även för större företag, större uppdrag och utmanande uppdrag” 

BRANSCHVINNARE – VAD BETYDER DET?

Javisst, en stämpel man köper. Men inte alla får en stämpel. Så nåt betyder den ändå. 1 av 10 utbildningsföretag är branschvinnare. Branschvinnare är en utmärkelse till företag som har överträffat den egna branschen i utveckling, omsättning och resultat. Vi är någon att räkna med och lita på. På Blommenhof Utbildning är vi mest stolta över att ha klarat det vi bestämde oss för. Vi har jobbat aktivt. Vårt mål är att det ska vara enkelt och roligt. Inte hårt. Men aktivt har vi lyssnat till våra kunder och utbildare och tagit oss an nya utmanande uppdrag. Utan att vara rädda för förändring. Och, tillsammans var vi ett galet bra team.

Det är med stor ära och ödmjukhet vi tar emot den här utmärkelsen från Branschvinnarna.

Det känns otroligt kul att vi, under en pandemi, lyckas leverera ett sådant här resultat.

Det ger oss mycket energi in i framtiden och nu har vi satt nya mål att uppnå framåt!


Vi på Aalberts ST Nordic är stolta att vara Branschvinnare 2023. Det är ett pris för vårt enastående arbete och insats som vi gjorde dom senaste åren. Ett stort tack till alla Aalberts medarbetare, som obevekligt hittar lösningar för att fortsätta att leverera hög service till våra kunder. En stark operativ prestation som visar styrkan i våra affärsteam och entreprenörskultur. Vi tackar alla våra kunder för deras lojalitet och förtroende. Vi kunde återigen leverera kvalitetsprodukter med oslagbar leveranstid. Vi är ett hållbart företag där teknik har stor betydelse och verkliga framsteg görs.

Aalberts Surface Technologies AB

Vi är stolta och positivt överraskade över utmärkelsen Branschvinnare 2023.

Företaget har varje år från start haft en positiv utveckling och fortsätter jobba med långsiktiga relationer, vilket vi tycker ger oss och vår uppdragsgivare en trygghet i vårt fortsatta samarbete. Resultatet hade inte varit möjligt utan vår personal, uppdragsgivare och samarbetspartners.

Tack till alla er som bidragit till utmärkelsen.

Svenska Fjäderfätransporter AB

Vi är tacksamma, glada och mycket stolta över utmärkelsen – Branschvinnare 2023!

En utmärkelse som varje år utses av Largest Companies i samarbete med Branschvinnare i Sverige AB. ”En branschvinnare är ett företag som slagit den egna branschens snitt i både omsättning och resultat”.

I ett nära samarbete med både kunder och kandidater har vi lyckats ta oss fram i en hårt konkurrerande bransch och på en just för tillfället ganska ansträngd marknad. Utmärkelsen ger oss fortsatt energi och det är med stor ödmjukhet vi ser fram emot fortsatt fina samarbeten med både nya och befintliga kunder!

Branschvinnare!  

Det var inget man såg komma direkt och sen att vi har lyckats två år i rad är helt fantastiskt. 

Hårt arbete, en stark tro det på vi gör och framförallt att vi har fantastiska anställda är det som har gjort att vi har lyckats! Det är naturligtvis kul att bli uppmärksammad men det är med stor ödmjukhet vi tar oss an framtiden. Gamla meriter gäller inte längre, nu är det dags att ta nya tag. Nu kör vi!

Vi är stolta och glad att våra kunder och elever uppskattar vår filosofi att alltid träffas i riktiga möten.

Som vårt motto är ”Det ska vara kul att ha och vara hund”

Hela Sundsvallsgänget brinner för att skapa fina relationer mellan hundarna och deras ägare!

Det innebär många mil från Ystad till Skellefteå för vår Sociala tjänstehundsutbildning men de har alltid varit värt resan, då vi skapar långsiktiga relationer. ”Relation före prestation- då gör vi skillnad”

Det är fantastiskt roligt och en stor ära för oss på  Flyttkalle att få en utmärkelse som denna. Detta var vi inte förberedda på och vi är stolta och ödmjuka över att bli uppmärksammade på detta sätt. 

Detta är ett bevis på att vi gör något rätt och vi vill passa på att säga tack till alla som varit med på denna resa fram till idag. Utmärkelsen till vår flyttfirma i Stockholm går också till alla i vår personal som hjälper företag och hushåll till en lite enklare vardag. Dag som kväll, vardag som helg, vår personal rycker ut när det behövs. 

Vår tillväxt i företaget är ett resultat av goda relationer till våra kunder och de företag vi samarbetar med. 

Detta är en glädjens dag och det ger oss ännu mer motivation att utveckla vårt företag till det allra bästa i branschen.

3-C Production AB är mycket stolta över utmärkelsen. Detta bevisar att vi går i rätt riktning. Våra medarbetare kunder och leverantörer har gjort ett fenomenalt jobb

Det som genomsyrar företaget är att vara både klimatsmart och finurliga.

För att hålla kostnaderna nere så bygger vi det mesta själva i fabriken .

Vi driver vår fabrik med  solenergi och kör elbilar.

Miljöarbetet är viktigt för oss

Vi värnar om att ha ett kretslopp i fabriken, och en så liten på verkan på naturen som möjligt. Det vi kan göra för att minska utsläppen gör vi, allt för att nå målen. Miljöarbetet är mycket viktigt för 3C Productions utveckling. Dessutom är det hela företagets bestämda uppfattning att en levande och fungerande natur är av största betydelse för vår livskvalitet.


Vi på Noll7Noll är stolta och tacksamma över det fina priset vi nu tilldelats som branschvinnare. Strategiskt och långsiktigt arbete lönar sig och vi delar detta pris ihop med alla våra härliga medarbetare, kunder och partners. Vårt stora mål är att hjälpa företag att arbeta smartare, bli mer effektiva och inte riskera säkerheten. Detta gör vi genom att underlätta vardagen med skräddarsydda lösningar för det vi kallar ”Modern IT”.

Denna utmärkelse är ett fint kvitto på att vi lyckas.

Stort Tack!

– Vi är självklart glada och jättestolta över utmärkelsen Branschvinnare 2023. Vi ser det som ett bevis på att vårt arbete ger resultat. Med ett brett utbud och hög service har vi fått förtroendet av våra kunder att vara med och även utveckla deras koncept. Förutom att vi delar med oss av vår kunskap och breda kontaktnät inom produktion, så arbetar vi med att erbjuda våra kunder innovativa och kvalitativa produkter som är prisvärda och som också är bra för vår miljö.

Att skapa bra och ömsesidiga relationer är viktigt för oss.

Lorema Partner AB är verksamma och marknadsför, kundanpassade produkter inom etiketter, dekaler, förpackningsmaterial, förbrukningsmaterial och inredning till butik, industri och kontor.

Vi har tillgång till den absolut modernaste utrustningen för produktion tillsammans med våra partners. Men även rent hantverksarbete som inte maskinellt kan ersättas.

Turhan Kebab AB är den första kebabtillverkaren i Göteborg och en av de första kebab tillverkarna i Sverige.

Vi är hedrade över utmärkelsen som Branschvinnare 2023! 

Smart och hård jobb ger alltid resultat.

Vi strävar alltid efter nya möjligheter och har stark Teamwork. Vilket arbetsglädje bidrar mer framgång. 

Vårt motto är:

Förtroende

glädje

Kvalité

Vi är oerhört stolta och glada över att ha tilldelats utmärkelsen årets branschvinnare 2023 i Sverige. Så otroligt roligt nu när vi också fyller 40 år i år. Efter ha tagit sig igenom en pandemi med alla dess utmaningar så har vi lyckats ha en bra inställning och målmedvetenhet i vårt arbete. Vi vill säga STORT TACK till alla er kunder, alla leverantörer och vår fantastiska personal som kämpat. Detta är ett stort kvitto på att det arbete vi lagt ner har gett resultat.

Sun Screen AB ingår i Skandinaviens största kedja på företagsprofilering New Wave Profile och vi ligger beläget i Sunne Värmland. Vi skapar profilering som människor känner sig bekväma med i sina professionella roller. Vi har ett namn på detta, vi kallare det varumärkeskalibrering. När varumärket och människorna som bär det lirar med varandra så har vi och du lyckats.

Stort TACK

VD/Ägare Viktoria Sundeskog med personal

Vi på Talurit Group är glada över att ha blivit utsedda till Branschvinnare 2023, en utmärkelse som understryker att vi fortfarande håller en marknadsledande position inom vårt segment. För er som inte känner till oss sedan tidigare, så beskrivs vi enklast som en global aktör inom tillverkning av  presslås för stållinor. Vi utvecklar och tillverkar även maskiner och utrustning för hantering av stållina och vajer. Redan sedan ägarbolaget grundandes 1948 har vi lagt stor vikt vid att driva både teknik och effektivitet framåt inom vår bransch. Detta uppnår vi dels genom att ha ett nära samarbete med våra kunder och låta deras behov bli en vägledning för vårt utvecklingsarbete. Och dels genom att ständigt förbättra vårt produktutbud och tillämpa den senaste tekniken. 

Den här utmärkelsen kom med väldigt bra timing, då vi faktiskt firar vårt 75-årsjubileum i år. Något som fått oss att reflektera lite extra över hur långt vi som bolag och koncern har kommit sedan starten. Vi är självklart väldigt ödmjuka över detta erkännande – men om det är någon gång vi borde sträcka lite extra på oss är det kanske nu. Det är ett bevis på det fina arbetet som alla inom koncernen åstadkommit de senaste åren. Nu blickar vi framåt med stor positivitet och ser fram emot att fortsätta leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet till våra fantastiska kunder runt om i världen.

Vi är otroligt glada över att få denna fina utmärkelse som Branschvinnare 2023! 

Efter tuffa år inom reseindustrin under pandemin är vi extra stolta över att med ihärdighet och positiv attityd kunnat leverera skräddarsydda kvalitetsresor med stor flexibilitet åt våra resenärer.

 Framgångarna bygger på att vi var snabba på att utveckla vårt utbud med flexibla resepaket speciellt till Maldiverna som var ett av de första resmål som öppnade sin landgräns under pandemin. Vi valde även att erbjuda dygnet runt service som skapar trygghet samt att bygga och behålla en nära relation med våra gäster. 

Varmt tack till hela vårt engagerade och kompetenta team som gjort detta möjligt!


Vi är mycket glada och stolta över att ha fått utmärkelsen ÅRETS BRANSCHVINNARE 2023 i Sverige. Vi vill tacka vår personal samt våra fantastiska kunder som hjälpt oss att nå denna framgång.

Fortsättningsvis lovar vi att bedriva vår verksamhet med samma entusiasm och kvalitét.

För att nå alla friskvårdskunder i hela Sverige satsar vi på franchising och hoppas nå samma framgång.

TACK SÅ MYCKET VD/Ägare Ziya Gürsoy

Efter så mycket slit under pandemin är det extra roligt att få beskedet att InfoSolutions är en Branschvinnare!

Vi har haft en tillväxt under flera år, men detta år har vi verkligen fått bevisa att vi kan skala upp verksamheten när det är som mest krävande. Pandemin gav oss chansen att få leverera IT till laboratorier för tester i hela landet i en stor kris. Ett enormt bra team, enskilda eldsjälar och riktigt bra partners och leverantörer tillsammans med regioner och myndigheter gjorde det hela möjligt. Med stor stolthet säger jag tack till världens bästa team!

Alex Stendahl

InfoSolutions Sverige AB

– Vi är självklart jättestolta över utmärkelsen Branschvinnare 2022. Vi ser det som ett bevis på att vårt strategiska arbete bär frukt. Vi tror på kraften av teamwork, eller som vi brukar uttrycka det: There is always a ”we” in EWES. Förutom att vi delar med oss av vår kunskap både externt och internt, så arbetar vi smart och med tyngdpunkt på automation och miljö.

Maria Andersson

EWES AB

Det känns stort att få vara den förlängda arm chefer och kontorsansvariga ofta saknar där vi genom stora som små insatser kan hjälpa företag att bli en mer trivsam och attraktiv arbetsplats. Att få bidra till att medarbetare trivs på kontoret är ett ärofyllt uppdrag. Vi tror verkligen på att en ökad trivsel främjar både arbetsvilja och stämning på kontor och om vi dessutom kan skapa mervärde för våra kunder och lösgöra tid till den affärskritiska aspekten av deras verksamhet är vi i mål. Därför känns det extra stort att vi i samband med vårt 10-årsjubileum som bolag, få vara en av de 15% av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen Branschvinnare*.  Vårt uppdrag är att ge verksamheter rätt förutsättningar för att smidigt och effektivt nå dess fulla kapacitet – med denna vinst känns det som att vi är på rätt väg. Tack!

Happy Boss AB

Kalmarföretaget är minst sagt stolta över utmärkelsen.

– Förra året var ett mycket speciellt år med stora utmaningar för vår bransch i och med pandemin. Tack vare att vi är ett bolag med stark lokal förankring och god kunskap om det lokala näringslivet i kombination med den stora koncernens muskler kunde vi snabbt agera och ställa om. Tillsammans med våra kompetenta, engagerade och lojala medarbetare blev det ett framgångsrikt år och vi fortsätter att växa och ser fram emot en spännande fortsättning på 2022.

Annika Lundberg

OnePartnerGroup Kalmar AB

Vi på Coverto är oerhört stolta över utmärkelsen Branschvinnare 2022. Det är ett kvitto på att vårt erbjudande ligger helt rätt i tiden och fortfarande efterfrågades under en pandemi. Trots en tuff pandemi lyckades vi tiofaldiga vår omsättning. Men detta hade vi aldrig lyckats med utan vår personal, våra samarbetspartners och våra leverantörer. Så tack till er alla!

Nu siktar vi mot nya mål!

Elie Abdi

Coverto AB

Vi på Landskrona Dental Center har utsetts till bästa tandklinik i Landskrona och branschvinnare i hela Sverige 2023. Vi är oerhört stolta över detta erkännande och vill rikta ett stort tack till alla våra anställda som har arbetat outtröttligt för att ge exceptionell vård till våra patienter.

Vårt team av tandläkare, hygienister, tandsköterskor och administrativ personal har bidragit till vår framgång genom att leverera utmärkt service och upprätthålla en välkomnande och professionell miljö. Denna utmärkelse är en återspegling av vår starka operativa prestation och visar också styrkan hos vårt affärsteam.

Vi har arbetat hårt för att ge effektiv vård till våra patienter samt att få ut vårt budskap till allmänheten via vår hemsida, sociala medier, Youtube-kanal och olika marknadsföringsevenemang. Sist men inte minst värdesätter vi våra patienters lojalitet och förtroende. Vi tackar dem för att de valt oss som sin tandvårdsgivare och för deras stöd under åren. Vi är fast beslutna att fortsätta att tillhandahålla exceptionella tandvårdstjänster såsom allmäntandvård, implantat, tandreglering med Invisalign, protetik, akuttandvård, och tandblekning till våra patienter och bygga starka relationer med dem under de kommande åren!