Into The New World

Handel; reparation av motorfordon och motorcyklar

Into The New World

Vi jobbar med djup transformativ utveckling, byggd på modern forskning och tidlös visdom. Vi mäter effekten av allt vi gör, och är stolta när vi säger att vi är riktigt riktigt bra på det vi gör. 

Vi finns för att guida  människor in i kraften av att vara fullt ut dem. Så att de kan skapa sannare, djupare relationer, forma människocentrerade system och organisationer där vi tillsammans kan växa för att skapa helare människor, starkare organisationer och en mer hållbar värld.

Into The New World
Vi guidar ledare i djupgående, transformerande program, med validerade organisatoriska resultat. Vi bygger allt vi gör på en syntes av forskningsfälten utvecklingspsykologi, relationell organisationspsykologi, komplexa system och hållbar förändring av sociala system. Vi är förstås certifierade i samtliga! ​Vi använder denna forskning för att utforska, möta och förstå oss själva. För att hitta vår kraft som ledare. För att förstå och möta andra där de behöver bli mötta. Och för att skapa organisatoriska system som frigör kraften av sina medarbetare. …och vi har bevis för att det fungerar!
Niklas Lindhardt, Karin Hamrin
Fakta om Into The New World
  • Org. nummer: 559469-2591
Sociala media:
Guldpartners
Orgnr: 559365-9963
© 2024 Branschvinnare i Sverige AB. All rights reserved.

Hemsida skapad av Area81.se