Burseryds Mekaniska AB

Tillverkning

Burseryds Mekaniska AB

Burseryd Mekaniska – En resa genom generationer

Burseryd Mekaniska AB är ett företag med en över 100 år lång historia, grundat av Ernst Carlsson 1919. Det som började som en liten verkstad specialiserad på gängade rörelseskruvar har vuxit till en modern aktör inom skärande bearbetning med kunder över hela Norden. Genom flera generationers ledarskap har företaget inte bara överlevt, utan blomstrat, även under ekonomiskt utmanande tider. Idag drivs Burseryd Mekaniska av fjärde generationen – tvillingarna Marie Trevik och Malin Nyberg.

Tradition och innovation

Trots att tekniken har utvecklats snabbt under de senaste decennierna har Burseryd Mekaniska alltid hållit fast vid sitt ursprung: att leverera högkvalitativa detaljer inom skärande bearbetning framförallt till Svensk verkstadsindustri. Denna filosofi genomsyrar fortfarande företagets affärsidé och har varit en röd tråd genom dess historia. Företaget kombinerar traditionell expertis med innovativa lösningar, vilket gör dem till en pålitlig partner för kunder med höga krav.

Burseryd Mekaniska fortsätter att investera i både sina medarbetare och sin maskinpark, med målet att hålla sig i framkant av teknikutvecklingen. Genom att kombinera erfarenhet och ny teknik är företaget redo att möta framtiden med samma engagemang som tidigare generationer.

Skärande bearbetning i framkant

Även om skruvtillverkningen från företagets tidiga år nu är en mindre del av verksamheten, har Burseryd Mekaniska satsat stort på avancerad skärande bearbetning. Deras moderna maskinpark, med fleroperationssvarvar som kombinerar svarvning, fräsning och borrning, gör det möjligt att tillverka komplexa detaljer med precision. Genom att vara i teknisk framkant säkerställer de att kundernas behov kan mötas, både idag och i framtiden.

Välkommen till oss.

Fakta om Burseryds Mekaniska AB
  • Org. nummer: 5560643446
  • Adress: Storgatan 53, 333 77 Burseryd
Sociala media:
Guldpartners
Orgnr: 559365-9963
© 2024 Branschvinnare i Sverige AB. All rights reserved.

Hemsida skapad av Area81.se