Anatomen Anna Canter AB

Verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik

Anatomen Anna Canter AB

Sedan 1995 har Anatomen arbetat med att förse organisationer med rätt kunskap och kompetens för att skapa sunda arbetsmiljöer. Miljöer med ett schyst klimat, kloka värderingar och rättvisa villkor.

Arbetet sker genom såväl kartläggning och analys av arbetsmiljön, som genom faktiska och oberoende utredningar kring specifika frågor. Det kan handla om allt från att undersöka och identifiera utmaningar och möjligheter inom din organisation, till att utreda anmälningar om exempelvis kränkande särbehandling och trakasserier.

Anatomen erbjuder även skräddarsydda utbildningar och föreläsningar samt coachning för dig som behöver handledning kring en specifik situation, kopplat till exempelvis krishantering. Här får du ta del av värdefull kunskap och smarta verktyg förankrade i 25 års erfarenhet. Tillsammans lägger vi grunden och låter dina unika förutsättningar styra såväl innehåll som nivå!

Genom tydliga målsättningar, knivskarp kompetens och en större gnutta envishet skapar Anatomen skillnad och förändring för dig och din organisation. Både idag och imorgon.

Fakta om Anatomen Anna Canter AB
  • Org. nummer: 556843-5670
  • Adress: Vilundavägen 30, 194 34 Upplands Väsby
Sociala media:
Guldpartners
Orgnr: 559365-9963
© 2024 Branschvinnare i Sverige AB. All rights reserved.

Hemsida skapad av Area81.se